0

Wat betekent het schuifje "Selecteer ook secundair contact"?

Soms staan er twee ouders/verzorgers in de schooladministratie voor één leerling 👪. De ouder/verzorger die in de schooladministratie staat geregistreerd als het eerste contact, is in de app het primaire contact voor die leerling. Dat betekent dat diegene altijd de berichten van de school en mentor ontvangt.

Als er een tweede contact in de schooladministratie staat, wordt je bericht ook naar diegene verstuurt als dit schuifje aanstaat. Standaard staat dit schuifje al aan.

Dit schuifje is pas zichtbaar in de ontvangerselectie als je een nieuw bericht verstuurt, wanneer een groep ouders is geselecteerd.

• 3 jaren geledenLast active
  • 332Views