0

Wat betekenen de vinkjes bij een bericht?

Als docent krijg je meer informatie over of een bericht is gelezen.

✔️ Een grijs vinkje betekent dat het bericht is verstuurd.

✔️ Een blauw vinkje betekent dat het bericht is gelezen.

Let op: Sommige ouders en leerlingen die de app (nog) niet in gebruik hebben, ontvangen e-mails van jouw berichten. Als deze persoon het bericht via e-mail heeft gelezen, blijft het vinkje grijs. (Je kan zien of diegene de app in gebruik heeft of e-mails ontvangt, door op de blauwe balk met zijn/haar naam te tikken.)

Andersom kunnen ouders en leerlingen niet zien of docenten of de school een bericht hebben gelezen.

Deze functionaliteit is momenteel uitgeschakeld omdat deze niet betrouwbaar genoeg werkte, wat eerder verwarring veroorzaakte dan dat het behulpzaam was. We werken eraan de functionaliteit verbeterd terug te laten komen in een toekomstige update.

• 3 jaren geledenLast active
  • 447Views