0

Nieuwe pagina aanmaken

Als je een nieuwe pagina aan de Schoolwiki wil toevoegen, komt deze automatisch in het menu te staan.

Stappen

1. Klik op het blauwe (+nieuwe pagina) icoon rechtsboven.

2 . Geef vervolgens je pagina zowel een titel als een menunaam, bijvoorbeeld: 'algemeen'. Voor het gemak kun je zowel de menunaam als de paginatitel dezelfde naam geven. Klik vervolgens op pagina toevoegen.

3. Klik vervolgens op het potloodje rechts en je kunt aan de slag met je nieuwe pagina in de editor.

4. In de editor kun je ook de foto bovenaan een pagina (header) toevoegen of aanpassen. Dit doe je in de editor door op het instellingswiel te klikken.

Ben je tijdens het aanpassen benieuwd hoe de pagina er voor gebruikers uitziet? Klik dan op het oogje naast het instellingstandwiel. Vergeet uiteraard niet de pagina bij te werken als je klaar bent met aanpassen.

• 3 jaren geledenLast active
  • 16Views