0

Kalender invoegen (editor)

Vanuit de editor kun je diverse blokken verslepen in de layout van de Schoolwiki pagina, om deze toe te voegen of te verplaatsen. Hier leer je hoe je een kalender invoegt

Stappen

1. Ga met je muis op het kalender icoontje in het Editor menu aan de linkerkant staan en versleep deze naar de plek waar je deze wil plaatsen.
  2. Met dit element kun je een online kalender (zoals Google Calendar of Outlook) weergeven. Heel handig voor het delen van de jaarplanning! Om de kalender te laten verschijnen dient u een .ics link van de agenda te genereren en deze publiek te delen. Hieronder zie je hoe je deze .ics link vindt bij Google Calendar.
  3. Kopieer de .ics link en plak deze in het linkermenu van de editor.

Google Calendar .ics link vinden

1. Klik op de drie puntjes naast de agenda op calendar.google.com

2. Klik op instellingen:
  3. Onder het kopje 'Agenda integreren' vind je de openbare URL (.ics link)

• 3 jaren geledenLast active
  • 82Views