0

Tabel invoegen (editor)

Vanuit de editor kun je diverse blokken verslepen in de layout van de Schoolwiki pagina, om deze toe te voegen of te verplaatsen. Hier leer je hoe je een tabel invoegt

Stappen

1. Ga met je muis op het tabel icoontje in het Editor menu aan de linkerkant staan en versleep deze naar de plek waar je deze wil plaatsen.
  2. Nu kun je de tabel invullen. Je kan de tabel bijvoorbeeld gebruiken als lessentabel, vakantierooster of namenlijst.
  3. Vul in de eerste rij de titels in: bijvoorbeeld naam, e-mailadres, functie, afkorting en je kunt de tabel invullen.
  4. Wil je in het midden een extra rij toevoegen? Selecteer de tekst, klik vervolgens op 'table'. Je kunt er dan voor kiezen om een rij boven of onder (in het voorbeeld hieronder 'Piet') toe te voegen. Op dezelfde manier kun je ook een rij verwijderen.

Let op: Klik je namelijk in de editor op de rode knoppen 'x kolom' in het rood of 'x rij', dan verwijdert hij altijd de laatst toegevoegde rij of kolom en niet de middelste, ook niet als je deze selecteert.

• 3 jaren geledenLast active
  • 87Views