0

Nadat ik de link uit de mail heb geopend, zie ik weer het inlogscherm van de app. Wat nu?

Als je device automatisch teruggaat naar het startscherm (waar je je e-mailadres moet invullen), nadat je op de link uit de e-mail hebt geklikt, dan sluit je device de app jammer genoeg automatisch af zodra je deze verlaat 🤨.

Wat je dan het beste kan doen is de app open houden en de link in de mail op een ander device (bijv laptop) aanklikken.

Reply Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
Vind ik leuk Volg
  • 7 mths agoLast active
  • 344Views
  • 1 Following