0

Ik moet vaak opnieuw inloggen, hoe voorkom ik dit?

Als je vaak opnieuw moet inloggen door je e-mailadres te verifiëren, kan het volgende aan de hand zijn:

👉 Heb je een iPhone of iPad en heb je de app beveiligd met FaceID of TouchID via Meer > Profiel & beveiliging? Zoja, dan kan het zijn dat de FaceID of TouchID fout gaat, waarna je word gevraagd opnieuw in te loggen. Let er dan op dat zodra je de app opstart, je om een geldige FaceID of TouchID wordt gevraagd.

Herken je je niet in dit probleem? Neem dan contact met ons op.

• 3 jaren geledenLast active
  • 6081Views