1

Mijn e-mailadres wordt niet herkend. Wat nu?

Je wordt voor de app uitgenodigd op het e-mailadres dat bekend is bij de schooladministratie. De uitnodiging voor de app ontvang je per e-mail.

Heb je deze uitnodiging nog niet gehad? Dan kan je ook nog niet op de app inloggen. Je ziet dan de melding: 'Sorry! Ongeldig e-mailadres' of 'Sorry! E-mailadres onbekend'. Vraag dan na bij de schooladministratie wanneer je deze uitnodiging ontvangt. (Kijk voor de zekerheid in je spam.)

Heb je de uitnodiging wel gehad, maar kan je nog steeds niet inloggen? Check voor de zekerheid of het e-mailadres goed is gespeld en of de uitnodiging niet automatisch is doorgestuurd vanaf een vorig/ander e-mailadres.

4replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • Mijn email adres word niet herkend niet

Vind ik leuk
    • Yolande Meijer Als dit artikel geen uitkomst heeft geboden, kan je contact opnemen met support@infowijs.nl, dan helpen we je graag verder!

Vind ik leuk
  • Hoi,

Ja bij mij werkt het ook niet.

Vind ik leuk
    • Sandra Rietveld Heb je wel een uitnodiging ontvangen op je e-mailadres, en probeer je in te loggen met hetzelfde e-mailadres als waarop je deze uitnodiging hebt ontvangen? Als je de melding ontvangt dat je e-mailadres onbekend is, kan je het beste even contact opnemen met de schooladministratie om na te gaan of alles daar goed in het systeem staat.

Vind ik leuk
Vind ik leuk1 Volg
  • 1 Vind-ik-leuks
  • 2 wk agoLast active
  • 4Replies
  • 2627Views
  • 5 Following