0

Kan ik tegelijkertijd inloggen met meerdere accounts?

Soms heb je meerdere accounts, waarmee je op de app wil inloggen. Bijvoorbeeld als je zowel ouder als docent bent, of als je kinderen op verschillende scholen hebt waar de Hoy app wordt gebruikt.

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om tegelijkertijd in te loggen met meerdere accounts. We werken eraan dit wel te introduceren.

Wat tot die tijd wel werkt, is om op verschillende apps in te loggen: sommige scholen hebben een eigen app met de schoolnaam in de titel. Dan kan je zowel in de Hoy app als in die app inloggen, dat werkt op dezelfde manier ✅.

• 3 jaren geledenLast active
  • 1333Views