0

Hoe voeg ik een nieuwe beheerder toe?

Ga in de admin naar ‘Instellingen’ in het menu. Klik vervolgens op het tabblad ‘Beheerders’. Klik op ‘Nieuwe beheerder’ en vul hier de naam en e-mailadres in voor de nieuwe beheerder. Je collega krijgt nu een uitnodiging per e-mail om een wachtwoord in te stellen.

Let op: als jullie Schoolwiki meerdere ‘deelscholen’ heeft, word je ook gevraagd tot welke gedeelten (deelscholen) de nieuwe beheerder toegang moet krijgen. Je kan er dan ook voor kiezen iemand toegang te geven tot de Hele koepel. Deze persoon wordt dan een ‘superbeheerder’ genoemd.

• 3 jaren geledenLast active
  • 27Views