0

Hoe pas ik de header foto aan op de startpagina, bij documenten en bij medewerkers?

Voor de meeste pagina’s kun je de (header) foto bovenaan de pagina aanpassen door de pagina te bewerken en rechtsboven op het Instellingen icoontje te klikken.

Echter, dit werkt niet voor de foto bovenaan de startpagina, het documentenoverzicht en medewerkersoverzicht, aangezien deze pagina’s niet op dezelfde manier beschikbaar zijn om los te bewerken.

Om deze foto’s te wijzigen ga je naar Instellingen in het menu. Klik vervolgens op het tabblad ‘Scholen’. Onder ‘Algemeen beeld’ kun je een nieuwe afbeelding uploaden. Dit wordt dan de nieuwe header foto voor deze drie pagina’s.

Wil je een andere afbeelding specifiek voor één van deze pagina’s? Neem dan contact met ons op via support@infowijs.nl.

• 3 jaren geledenLast active
  • 16Views