0

Hoe maak ik een PDF-bestand van de Schoolwiki?

Als je de Schoolwiki als bestand wil opsturen of printen, dan kun je hier een PDF-bestand van maken. Zo heb je óók een traditionele schoolgids bij de hand, bijvoorbeeld als een ouder geen internet heeft.

Ga daarvoor in de admin naar ‘Instellingen’ in het menu. Klik vervolgens op het tabblad ‘Geavanceerd’. Onder PDF schoolgids kun je het PDF-bestand aanmaken en downloaden. Let op, dit kan even duren in verband met de grootte van het bestand.

• 3 jaren geledenLast active
  • 63Views