1

Inloggen op de app

Als je per e-mail een uitnodiging hebt gehad om de app in gebruik te nemen, kan je inloggen. Inloggen werkt bij Hoy met een verificatielink op je e-mail in plaats van een wachtwoord. Dit is veiliger en zo heb je weer één wachtwoord minder!

Het kan zijn dat jullie school niet de Hoy app maar een eigen app met de schoolnaam gebruikt. Dit maakt verder niet uit voor de werking van de app.

In deze tutorial leer je hoe je inlogt op de app.

Stappen

1. Download de app op je smartphone en/of tablet
    De downloadlink naar de app staat in de uitnodiging die je per e-mail hebt gehad. Alternatief kan je ook op de app zoeken in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).
  2. Open de app
  3. Vul je e-mailadres in
    Je wordt direct na het openen van de app gevraagd om je e-mailadres in te vullen. Druk daarna op het groene bolletje of op de Gereed/Enter knop op je toetsenbord. Krijg je een melding dat je e-mailadres niet wordt herkend? Kijk dan hier wat je kan doen.
  4. Verifieer jezelf via e-mail
    Je ontvangt nu een e-mail met daarin een verificatielink. Klik binnen 15 minuten op de knop in de e-mail om jezelf te verifiëren. Ontvang je deze e-mail niet en heb je ook je Spam/Ongewenst map gecheckt? Kijk dan hier wat je kan doen.
  5. Je wordt ingelogd 🎉
    Zodra je op de link hebt geklikt (het maakt niet uit op welk device je dit doet), word je ingelogd in de app. Je blijft nu ingelogd, ook als je de app afsluit en opnieuw opent. Als je wil uitloggen, kan je dit doen via het slot-icoontje rechtsboven op het laatste tabje ('Meer').
  • Popular
Vind ik leuk1 Volg
  • 1 jaar geledenLast active
  • 2497Views
  • 3 Following