0

Notificaties snoozen

In de app kan je aangeven op welke dagen en/of tijden je geen notificaties wil ontvangen.

Als je notificaties hebt 'gesnoozed', betekent dit dat deze notificaties pas na de opgegeven periode binnenkomen op je device 😌.  Stuurt iemand je een bericht in een gesprek terwijl je berichten hebt gesnoozed? Dan ziet diegene ook dat je mogelijk later reageert omdat je de niet storen functie aan hebt staan.

In deze tutorial leer je hoe je notificaties kan snoozen.

Stappen

1. Open Notificaties
    Ga in de app naar het laatste tabje 'Meer' en tik daar op Notificaties.
  2. Selecteer de relevante dagen
  3. Stel de tijden in dat je niet gestoord wil worden
    Als je 'de hele dag' of een tijd tot het einde van de avond instelt, komen de notificaties pas de volgende ochtend binnen. De berichten zijn uiteraard wel al te lezen als je de app eerder opent.
  • 3 jaren geledenLast active
  • 459Views