0

Mijn e-mailadres wordt niet herkend. Wat nu?

Je wordt voor de app uitgenodigd op het e-mailadres dat bekend is bij de schooladministratie. De uitnodiging voor de app ontvang je per e-mail.

Heb je deze uitnodiging nog niet gehad? Dan kan je ook nog niet op de app inloggen. Vraag dan na bij de schooladministratie wanneer je deze uitnodiging ontvangt. (Kijk voor de zekerheid in je spam.)

Heb je de uitnodiging wel gehad, maar kan je nog steeds niet inloggen? Check voor de zekerheid of het e-mailadres goed is gespeld en of de uitnodiging niet automatisch is doorgestuurd vanaf een vorig/ander e-mailadres.

Vind ik leuk Volg
  • 1 mth agoLast active
  • 7Views