0

Importeer aanmeldingen in Somtoday

• updated 5 maanden geleden

Om de aanmeldingen van Brugger in Somtoday te importeren, heb je het geëxporteerde .csv bestand nodig met alle aanmeldingen erin.

Stappenplan

Volg onderstaande stappen om leerlingen of leerlingen met ouders te importeren:

1️⃣ Ga naar Leerlingen > Leerling registratie portaal (onderin het scherm)

2️⃣ Lees het CSV-bestand in.

3️⃣ Nadat dit bestand is verwerkt worden de te registreren leerlingen getoond in het leerling registratie portaal onder Nog te registreren leerlingen. Registreer de leerlingen nu één voor één in Somtoday.

Zie ook de documentatie van Somtoday zelf m.b.t. het importeren van nieuwe leerlingen in Somtoday.

Vind ik leuk Volg
  • 6 maanden geledenLast active
  • 31Views