0

Ik ontvang een notificatie, maar zie het bericht niet of vertraagd terug in de app?

Soms kan het zo zijn dat je wel een notificatie ontvangt van een bericht, maar dat je deze niet kan openen of niet terug ziet in de app. Wat nu? 🤨

➡️ Heb je de notificatie nét binnen, maar zie je het bericht niet? Allereerst kan je het beste enkele minuten wachten: het kan zijn dat op dat moment veel gebruikers de app openen en het bericht wat trager wordt opgehaald. Dit is soms het geval bij een bericht wat door de school naar veel ontvangers tegelijkertijd wordt verstuurd.

➡️ Al eventjes aan het wachten, maar geen resultaat? Dan kan je het beste de app even helemaal afsluiten en opnieuw openen. Ga naar Berichten, trek het scherm naar onder om de berichten te verversen en wacht even.

➡️ Zie je het bericht nog steeds niet? Log dan uit via het slot-icoontje in het laatste tabje en log opnieuw in. Daarna zal de app al je berichten weer synchroniseren, dit kan eventjes duren.

We zijn continu bezig ons platform te verbeteren en deze ongemakken op te lossen. Dank voor jullie geduld!

• 3 jaren geledenLast active
  • 421Views