0

Ik ontvang geen notificaties, wat nu?

Dit kan aan een aantal zaken liggen. Onder 'Notificaties' in de app kun je je notificaties testen. Helpt dat niet, check dan eerst de instellingen van je telefoon of tablet.

šŸŽ Op iPhone/iPad: ga naar de Instellingen app, tik op Berichtgeving, tik op de app, en zorg dat 'Sta berichtgeving' toe ingeschakeld is, en dat meldingen weergegeven worden in het Berichtencentrum.

šŸ¤– Op Android: ga naar het onderdeel Meldingen in de Instellingen app, zoek de app, en zorg dat zowel 'Meldingen weergeven' als 'Berichten' ingeschakeld zijn.

Als dit goed staat en het werkt nog steeds niet, kan je proberen opnieuw uit- en in te loggen. Je kan uitloggen via het slotje rechtsboven in het laatste tabje 'Meer'.

Werkt dit ook niet en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

• 3 jaren geledenLast active
  • 978Views