0

Kan de app bij de foto's op mijn device?

Je ziet geen 'toestemmingsverzoek' op het moment dat je een foto uploadt in Hoy, wat je misschien wel gewend bent bij andere apps. Dit betekent echter niet dat Hoy bij je foto's mag.

Hoy maakt gebruik van een zogeheten eenmalige fotoselectie, waarbij de app alleen de foto's mag uploaden die je selecteert. Er is dus geen toegang tot de fotobibliotheek. Zie ook de screenshot hieronder, van het 'Instellingen > Privacy > Foto's' menu op een iPhone.

• 1 jaar geledenLast active
  • 126Views