0

webversie voor slechtzienden

Graag een webversie van de schoolapp voor verbeteren gebruiksgemak slechtzienden. Hopelijk verbetert web ook het laden van berichten ipv eindeloos blijven hangen in 'laden....' in de app (en niet kunnen switchen naar web) en het bericht van school met evt. actie niet kunnen lezen en afwachten wanneer het lezen wel gaat lukken.

1reactie Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • Hoi Inkie,

Dank voor jouw bericht!

• Als je docent bent kan je de webversie van de app gebruiken. Zeker de beta-versie heeft verbeteringen voor slechtzienden (titels op elke knop, verbeterde weergave bij inzoomen). Dus probeer die zeker :)
    • En bij de app; heb je de laatste versie (bij Meer > Over deze app)? We hebben in de zomervakantie de laatste versie gelanceerd waarbij de berichten juist supersnel moeten inladen.

Je kan ons ook altijd bereiken via support@infowijs.nl

- Thom

Vind ik leuk
Dit wil ik! Volg
  • 7 maanden geledenLast active
  • 1Replies
  • 9Views
  • 2 Following