0

Medewerkers importeren/exporteren

Excelbestand importeren naar de Schoolwiki

Yess, waar we voorheen medewerkers één-voor-één moesten uploaden in de Schoolwiki, kunnen we nu alle medewerkers in één keer exporteren naar de Schoolwiki! Op deze manier kunnen we snel specifieke gegevens aanpassen. We nemen wijziging mee, voegen nieuwe docenten toe, en verwijderen docenten als ze niet in het Excelbestand staan.

Wel moet het Excelbestand aan een aantal voorwoorden voldoen:
- Het e-mailadres moet er altijd in staan
- De kolommen in het bestand zien er als volgt uit: Naam, E-mailadres, Personeelscode, School, Functies en Notities.
- De meeste exportlijsten (bijvoorbeeld Afas/Magister/Somtoday) werken met een soortgelijke kolommenstructuur. Deze functie in Schoolwiki is dus gemakkelijk te gebruiken vanuit een export van jullie administratiesystemen.

P.S. helaas worden foto's niet meegenomen, dat moet nog handmatig toegevoegd worden.

Gegevens Schoolwiki exporteren naar Excelbestand

Daarnaast kun je ook alle medewerkers vanuit de Schoolwiki naar een excelbestand exporteren! Klik hiervoor op de knop "Exporteer".

Mocht je er niet uit komen? Stuur een mailtje naar support@infowijs.nl

Vind ik leuk Volg
  • 2 jaren geledenLast active
  • 70Views