0

Waar kan ik de app downloaden?

De Hoy app is te downloaden in de App Store en Google Play Store (zie ook de links hieronder). Als jullie school een eigen app heeft met de schoolnaam in de titel, dan kan je deze vinden door op je device in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android) te zoeken.

🔗 Hoy in de App Store (iOS)

🔗 Hoy in de Google Play Store (Android)

Op Huawei-toestellen die uitgebracht zijn na mei 2019 is de app niet te downloaden, vanwege het ontbreken van de Google Play Store. Er zijn alternatieve methodes om de Google Play Store op de telefoon te krijgen, maar daar bieden wij geen support en verder ondersteuning voor.

• 3 jaren geledenLast active
  • 567Views