0

Hoe kan ik inloggen op de webversie?

Hoy is voor docenten ook beschikbaar op web. Je kan op twee manieren inloggen:

šŸ‘‰ Heb je de app geĆÆnstalleerd? Login door op [schoolnaam].hoyapp.nl of login.infowijs.nl de QR code met de app te scannen (Meer > Hoy Scan) šŸ“².

šŸ‘‰ Heb je de app niet geĆÆnstalleerd? Log dan in op [schoolnaam].hoyapp.nl door je e-mailadres te verifiĆ«ren.

Nadat je je hebt geverifieerd, blijf je voor langere tijd ingelogd. Dit kan je voorkomen door zelf weer uit te loggen.

Vind ik leuk Volg
  • 2 mths agoLast active
  • 9Views