0

Hoe open ik een PDF-bestand?

Als je een PDF-bestand niet kunt openen via de app zelf, kan je hem alsnog openen op de volgende manieren 📄:

➡️ Als je een wit scherm ziet na het openen van een PDF-bestand, kan je op het '...' icoontje rechtsboven tikken om het PDF bestand in de browser te bekijken.

➡️ Houd de link ingedrukt houden om het linkadres te kopiëren. Als je dit linkadres vervolgens plakt in een browser (bijv. Chrome of Firefox), kun je het PDF-bestand zien.

Als je het PDF bestand via een van deze manieren opent in een browser, kan je je device ook draaien om de PDF in landscape te bekijken 📄📲.

• 3 jaren geledenLast active
  • 410Views