0

Aankondiging Schoolwiki

Alle vlakken die onderstreept zijn moeten worden ingevuld of aangepast.

Sinds deze week heeft SCHOOL een Schoolwiki. Dit is onze online schoolgids, die je makkelijk en snel doorzoekt via je laptop, tablet of telefoon.

De Schoolwiki is te vinden op: URL

Hier staat alle praktische informatie: teksten, documenten en meer. Je kan dit via de slimme zoekfunctie in één keer doorzoeken, of natuurlijk de pagina's in zijn geheel doorgaan.

Ook vanaf onze website is de Schoolwiki makkelijk te doorzoeken via een widget rechtsonder in het scherm.

We zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Missen jullie nog bepaalde informatie? Laat het ons weten via E-MAILADRES!

• 3 jaren geledenLast active
  • 68Views