1

Welkom bij Hoy Community

Hey! Of eigenlijk Hoy! Welkom bij onze Hoy Community.

Hier kunnen gebruikers van Hoy en de apps die eronder vallen verder discussiëren over functies, tips of andere onderwerpen. Je hoeft alleen even een account aan te maken. Ook andere vragen, over algemene communicatie op scholen, zijn natuurlijk welkom. Zie het als een ruimte waar schoolcommunicatie professionals even, digitaal, samen kunnen komen.

Heb je een nieuw idee voor de app, dan kan je deze plaatsen in Ideeën insturen.

Oldest first
  • Popular
Vind ik leuk1
  • 3 jaren geledenLast active
  • 158Views