0

Hoe kan ik een voltooid (ingevuld of gesloten) formulier terugvinden?

Als een formulier is voltooid, dan wordt deze verplaatst naar 'Voltooide formulieren'. Dit is te vinden door op de knop 'Voltooide formulieren' te tikken onderaan het Formulieren tabje in de app.

De antwoorden en resultaten zijn daar altijd terug te zien ✅.

3reacties Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
    • Anne
    • Anne
    • 1 jaar geleden
    • Reported - view

Sorry hoor, maar formulieren terugvinden is niet te doen. Random volgorde en hoezen 20000 keer hetzelfde formulier

Vind ik leuk
  • Hi Anne , dank voor je reactie. We hebben toevallig nét een update uitgebracht die de volgorde fixt en de layout overzichtelijker maakt. Kan het verder zijn dat je het dubbele formulier meerdere keren voor meerdere kinderen hebt ontvangen?

Vind ik leuk
    • Anne
    • Anne
    • 1 jaar geleden
    • Reported - view

Ja voor twee kinderen, niet voor honderden, want er stonden pagina's met hetzelfde formulier, was een bug, ga ik vanuit. Waren ook niet aanklikbaar.

Vind ik leuk
  • 1 jaar geledenLast active
  • 3Replies
  • 3904Views
  • 2 Following