0

Opfrisworkshop voor Hoy beheerders

Thu May 11 2023 at 3:30 PM CEST
Digitaal

Klik hier om je aan te melden

Online beheerdersworkshop - 60 minuten (inclusief vragen):

Tijdens deze workshop laten we je zien hoe je als beheerder met Hoy aan de slag kunt. Je leert o.a. hoe je:

• een bericht stuurt naar leerlingen, ouders of collega’s

• diverse formulieren aanmaakt (bijvoorbeeld voor verlofaanvragen)

• een nieuwsartikel plaatst, inclusief opmaak en het toevoegen van foto’s

• nieuwe ouders, leerlingen en collega's voor de app uitnodigt

• medewerkers koppelt aan groepen leerlingen en ouders

Na afloop weet je hoe je als beheerder effectief de communicatie van de school kan stroomlijnen, en ontdek je wellicht nieuwe mogelijkheden die jullie school nog niet gebruikt.

• Popular
  • 12Views