3

Export documenten naar Excel

Is het mogelijk om alle documenten als een lijst te exporteren naar Excel/CSV?

Met hierin de bestandsnaam, categorie, de school die er aan gekoppeld is en de datum laatst bijgewerkt.

Met een aantal vestigingen en best veel collega's zien wij wildgroei in de documenten ontstaan. Met een export kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijker zoeken naar dubbele documenten, onhandige bestandsnamen, kijken of bepaalde updates nodig zijn.

• Popular
Dit wil ik!3 Volg
  • 3 Stemmen
  • 3 jaren geledenLast active
  • 15Views