1

Hoe kan ik inloggen?

We koppelen je account aan je e-mailadres uit de schooladministratie. Als je inlogt op de app, bevestig je dat je toegang hebt tot dat e-mailadres: je vult het adres in en ontvangt direct een mail met een link waarop je moet klikken 🔗. Zo heb je één wachtwoord minder!

Heb je de e-mail om in te loggen niet gekregen? Kijk voor de zekerheid in je Ongewenst/Spam map.

2reacties Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
    • T. Karakas
    • T_Karakas
    • 1 jaar geleden
    • Reported - view

Hoi ik kan inloggen op Kaj Munk app maar ik kan niet zien de tabjes waar berichten formulier invullen etc staat. Kunnen jullie mij helpen?

• T. Karakas Goedemorgen! Excuus voor de late reactie, er was geen notificatie verstuurd van dit bericht.

Waarschijnlijk bent u er al uit, maar aan de hand van het screenshot lijkt het alsof u in het algemene (openbare) nieuwsdeel van de app zit. Als u nu het pijltje linksboven klikt om terug te gaan, komt u gewoon weer in de app met de tabjes.

Vind ik leuk
Vind ik leuk1 Volg
  • 1 jaar geledenLast active
  • 2Replies
  • 2912Views
  • 3 Following