3

Formulier invullen

In de app, kan je naast berichten ook formulieren ontvangen. Dat kunnen vragenlijsten of afspraakplanners zijn. Daarnaast kunnen er andere formulieren al standaard in de app staan, zoals een verlofformulier.

Deze formulieren zijn in de app allemaal terug te vinden onder het tweede tabje 'Formulieren'.

Vragenlijsten of afspraakplanners kunnen door de school of een docent worden aangemaakt en naar je worden verzonden. Indien je de app niet of al een tijdje niet gebruikt, ontvang je hier automatisch e-mails van. Via de e-mail zijn deze formulieren ook in te vullen ✏️.

In deze tutorial leer je hoe je een vragenlijst of afspraakplanner invult.

Stappen

1. Tik in de app op het tweede tabje: Formulieren
  2. Selecteer het formulier wat je wil invullen
    Dit kan een formulier zijn wat je toegezonden hebt gekregen (deze is één keer in te vullen) of een formulier wat standaard in de app staat (te vinden onder het kopje 'Andere formulieren').
  3. Vul het formulier in
    Als je het formulier hebt geopend, zie je bovenaan de inleiding. In het geval van een vragenlijst, vind je daaronder alle vragen die je moet invullen. In het geval van een afspraakplanner, vind je hier een lijst met (nog beschikbare) data en tijden waarvan je er één moet kiezen.
  4. Voltooi het formulier
    Onderaan staat een groene knop 'Voltooien'. Tik hierop om het formulier te verzenden. Kan je niet op deze knop tikken? Dan heb je waarschijnlijk een vraag niet ingevuld die vereist is.
  5. Antwoorden terugvinden
    Je antwoorden zijn vanaf nu terug te vinden bij 'Voltooide formulieren'.
  • Popular
Vind ik leuk3 Volg
  • 3 Vind-ik-leuks
  • 5 maanden geledenLast active
  • 4099Views
  • 12 Following