0

Wat kan wel in de Hoy app en niet in de Hoy webversie?

De webversie van Hoy voor docenten is ooit bedoeld als 'verlengstuk' van de app en niet als volledige vervanging. Inmiddels hebben we de webversie wel opengesteld voor docenten die de app niet op hun smartphone of tablet hebben geïnstalleerd, maar loopt de webversie helaas achter in functionaliteit op de app.

Het is momenteel niet mogelijk om:

• Kalender in te zien.
  • Formulieren in te vullen

We zijn bezig met de webversie van Hoy voor docenten functioneel zoveel mogelijk gelijk te maken aan de app.

• 3 jaren geledenLast active
  • 114Views