0

Hoezo kan ik bepaalde berichten niet zien op de webversie van Hoy?

De webversie van Hoy voor docenten is ooit bedoeld als 'verlengstuk' van de app en niet als volledige vervanging. Inmiddels hebben we de webversie wel opengesteld voor docenten die de app niet op hun smartphone of tablet hebben geïnstalleerd, maar loopt de webversie helaas achter in functionaliteit op de app.

Het is momenteel niet mogelijk om:

• Groepsgesprekken in te zien en hierop te reageren;
  • Gesprekken met meerdere individuele ontvangers in te zien en hierop te reageren;
  • Nieuws en de kalender in te zien.

We zijn inmiddels bezig met een volledige nieuwe webversie voor docenten, die qua functionaliteit gelijk staat aan de app. We verwachten deze later in 2021 te lanceren ✨.

Vind ik leuk Volg
  • 2 mths agoLast active
  • 4Views